“Omega Mumları!” Usta Analistlerden ETF Sonrası Bitcoin Tahminleri

SEC’in sonunda spot Bitcoin ETF başvurularını onaylamasının ardından analistlerin Bitcoin tahminleri zirvelerin ötesini işaret ediyor. Bitcoin savunucusu Samson Mow, ‘Omega mumunun’ çok gerçek olduğunu söylüyor ve ‘kusursuz fırtına’ bekliyor. Bitcoin destekçisi Max Keiser, paranın altından Bitcoin’e akacağını iddia ediyor. S2F modelinin yaratıcısı PlanB, BTC için üç aşamalı bir rota çiziyor.

Şaşırtıcı Bitcoin tahminleri: Omega mumu ve kusursuz fırtına!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, SEC daha fazla direnemedi ve spot Bitcoin ETF onayını verdi. Bu gelişme piyasadaki coşkuyu zirveye çıkardı. Blockstream’in eski CSO’su ve şu anda Jan3’ün CEO’su olan Samson Mow, ultra boğa Bitcoin tahminleri yapmaya devam ediyor. Analist, son zamanlarda Bitcoin’in nihayetinde 1 milyon dolara ulaşacağına dair beklentilerini paylaşıyor. Mow şimdi de yakında BTC’yi vurabilecek bir “Omega mumu” tahminine geçti. Görünüşe göre, BTC’nin 1 milyon dolara bu şekilde ulaşacağını öngörüyor.

Bu, Mow’un son zamanlarda Bitcoin için bir “Omega mumu” hakkında yaptığı ilk paylaşım değil. Yaklaşık bir hafta önce Omega’nın imkansız olmadığını, aksine “çok gerçek” olduğunu söyledi. 2024 yılının başlamasıyla birlikte Mow, Bitcoin’in 1 milyon dolar gibi şaşırtıcı bir fiyat seviyesine ulaşabileceğine dair Bitcoin tahminleri yapmaya devam etti. Özellikle de iki gün önce yaptığı bir paylaşımda, “Eğer 1 milyon dolarlık Bitcoin’e inanmıyor ya da anlamıyorsanız, sizi ikna etmeye çalışacak vaktim yok, üzgünüm.” dedi. ETF onayının ardından Mow, Bitcoin için “kusursuz fırtınayı” bekliyor. Bitcoin maksimalisti, bu fırtına sırasında “Omega mumları” olacağını iddia ediyor.

Max Keiser: Altın böcekleri Bitcoin ETF’sine geçecek!

Önde gelen Bitcoin destekçisi Max Keiser de spot Bitcoin ETF heyecanını paylaşıyor. Keiser, 10 yıldır altın ETF hisselerini elinde tutan çok sayıda eski usul yatırımcının bunları “yarıştaki en hızlı at” olan Bitcoin ETF ile değiştirmesini bekliyor.

Robert Kiyosaki zulasına 5 Bitcoin ekledi

Bu arada, “Zengin Baba Yoksul Baba” kişisel gelişim kitabının yazarı ünlü ekonomist Robert Kiyosaki bugün yaptığı bir paylaşımda BTC zulasına 5 Bitcoin eklediğini duyurdu. Ancak Bitcoin, altın ve gümüşe birlikte bahis oynadığı için altınını satmadı.

PlanB’den 3 aşamalı Bitcoin tahminleri

Stock-2-Flow (S2F) modelinin yaratıcısı PlanB, üç yeni yükseliş fiyat hedefi paylaşıyor. Böylece, bir kez daha Bitcoin kampanyasında yerini alıyor. PlanB’ye göre, Bitcoin’in fiyatı bir sonraki halving olayından önce muhtemelen 55.000 dolara yükselecek. Bu halving olayı Nisan ayında gerçekleşecek. Böylece, Bitcoin blok ödülü %50 azalarak 3.125 BTC’ye düşecek.

PlanB, bu yılın ilerleyen dönemlerinde Bitcoin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) aşarak 100.000 dolara kadar yükselmesini bekliyor. Bu fiyat hedefinin bir süredir PlanB’nin tahmini olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu seferki fark, SEC’in ETF’leri onaylaması. PlanB, uzun vadede BTC’nin 532.000 dolara ulaşmasını bekliyor. Deneyimli analist, Bitcoin tahminleri için bu sefer 2025’i işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir