Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, yaşlı kadının boğazını sıkıp küfreden CHP’li isme sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş’un, başörtülü yaşlı bir kadının boğazını sıkıp küfretmesine sert tepki gösterdi. Erdoğan, “14 Mayıs seçimlerinde kendilerine oy vermediler diye depremzedelerimize en aşağılık hakaretleri savurmuşlardı, bugün de aynı kepazeliği yaşını başını almış kadınlara ve görevini yapmaya çalışan gazetecilere saldırıyorlar. Büyükçekmece’de bir teyzeye saldırıyor. Utan utan, hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı konuşmada, önceki gün Büyükçekmece Belediyesi’ne düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş’un yaşlı bir başörtülü kadının boğazını sıkıp küfretmesine sert tepki gösterdi.

“HER GÜN YENİ BİR SKANDALLA ÇUKURLAŞIYORLAR”

Erdoğan, yaptığı konuşmada, “Hırsızlıkları, yolsuzlukları, belediyelerde kurdukları soygun düzenleri ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlarımıza dil uzatan, hakaret eden küfreden edepsizler yine bunlar. Siyasette seviyeyi daha ne kadar düşürebilirler, daha ne kadar küstahlaşabilirler dedikçe her gün yeni bir skandalla çukurlaşan yine bunlar.” dedi.

“ANAN YAŞINDAKİ BİR KADINA BU ŞEKİLDE SALDIRMANIN İZAHI OLMAZ”

“14 Mayıs seçimlerinde kendilerine oy vermediler diye depremzedelerimize en aşağılık hakaretleri savurmuşlardı.” diyen Erdoğan, “Bugün de aynı kepazeliği yaşını başını almış kadınlara ve görevini yapmaya çalışan gazetecilere saldırıyorlar. Büyükçekmece’de bir teyzeye saldırıyor. Utan utan, hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir